İSTANBUL / MALTEPE - Feyzullah-Turgay Ciner Ortaokulu

Ara

"En İyi Narkotik Polis Annedir" Seminerine katıldık.

Ara

8. Sınıf velilerimize yönelik olarak Psikolojik Danışman ve Rehberlik Servisimiz tarafından "Liselere Geçiş Sistemi ve LGS'de Ebeveyn Olmak" konulu bilgilendirme semineri yapıldı.

Kas

11 Kasım Cuma günü tüm Türkiye geneli okullarda Deprem Tatbikatı yapıldı. Sınıflarımızda siren sesi süresince "Çök-Kapan-Tutun" hareketi yaptıktan sonra bahçede sınıflarımız halka şeklinde toplandı.

Kas

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

Cumhuriyetimizin kurucusu, fikirleriyle bugün hala yolumuza ışık tutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 99.yıldönümünü Feyzullah Turgay Ciner Ortaokulu ailesi  olarak büyük bir coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin 99.yıl kutlamasında emeği geçen, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Bir Kalbe Dokun" e-Twinning Projemizde öğrencilere katılım belgeleri Okul Müdürümüz Hüseyin Ceylan tarafından verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okul bahçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Maltepe ortaokullar arası düzenlenen Futsal Turnuvasında okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Küçük'ün çalıştırdığı futsal takımımız ilçe 1.si olmuştur. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi kutlarız.

Doğa Benim Kültürüm/Nature Is My Culture

Okulumuz Müdür Yardımcısı Berna Zora'nın kuruculuğunu yaptığı anasınıflardan 17 öğrencimizle "Doğa Benim Kültürüm" e-Twinning Projesi yürütülmektedir.

Erken yaş eğitiminde; yaratıcılık ve eğitim sürecinin etkili djital dünya ile kültür ve doğadan alınan ilham arasında iyi düşünerek kurulmuş bir denge olduğunda gelişir. Projedeki aktiviteler öğrencilerin çevrelerini keşfetmelerini, bilişim teknolojileri kaynakları oluşturup kullanmalarını-ve en önemlisi - yaşadıkları yeri sevmelerine imkan sunar.

Mrt

Kütüphanecilik Kulübü olarak kitap okumanın ailede başlayıp desteklenmesiyle bu alışkanlığın kazanılacağı inancıyla "Anne-Baba-Çocuk Birlikte Okuyoruz" kitap okuma yarışması yaptı. Anne-Baba ve öğrencimizin beraber okuduğu kitap üzerine 10 sorudan oluşan yarışma yapıldı. Anne-babalar ve çocukların birlikte cevap verdiği yarışmada öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadılar. Ayrıca Kütüphanecilik Kulübü Türkçe Öğretmenimiz Semra Çetinkaya 5. sınıflar arasında okulumuz kütüphanesine "Kitap Bağış Yarışması" düzenledi. En çok kitap bağışı yapan sınıfların sınıf öğretmenlerine belgeleri Okul Müdürümüz Hüseyin Ceylan tarafından verildi. 5/E ve 5/B Sınıfı en çok bağış yaparak 1.liği paylaştılar. Bireysel olarak en çok bağış yapan Öğrencimiz Elif Naz Özcan'a ve ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

Feyzullah Turgay Ciner Kütüphanecilik Kulübümüz 28 Mart Pazartesi günü kütüphanenin ve kitap okumanın önemini anlatan etkinlikler gerçekleştirdi. Kitap tanıtımları yapıldı. Okul kütüphanesine kitap kazandırmak için "Kütüphanemize Kitap Bağışı Yarışması" düzenlendi.

Mrt

Maltepe İlçesi ortaokullar arası Basketbol yarışmasında okulumuz ilçe 2.si olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Dilek GENCER'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Psikolojik Danışmanımız Şeyma Yıldırım tarafından 5. ve 7. sınıf öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele kapsamında "Tütün Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam" Seminer çalışması yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107.yıl dönümünü okulumuz konferans salonunda kutladık.