İSTANBUL / MALTEPE - Feyzullah-Turgay Ciner Ortaokulu

LGS başvruları 2 Nisan Saat 17.00'ye kadar uzatıldı. Veililerimize duyurulur.

Mrt

Aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Milli Eğitim Bakalığı 6. Sınıf öğrencilerimize ortak sınav yapacaktır.

Mrt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı

️ Başvurular: 18-29 Mart

️ Sınav: 2 Haziran

️ Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran

Başvuru hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Başvuru yapmak isteyen velilerimiz kılavuzda yer alan evraklarla birllikte Rehberlik Servisimize ve Müdür Yardımcılarımızla iletişime geçebilirler.

Program için tıklayınız.

Ara

Başarılar dileriz.

Güncel ders programı için tıklayınız.

Seçmeli derslerde değişiklik olmamıştır. Aynı saatlerde işlenecektir.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim- ÖğretimYılıOkul Aile BirliğiToplantısı 15.10.2023Pazar günüsaat11:00'de okulumuzkonferans salonundayapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Sevgili Velilerimiz

Öğrencinizin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında seçmeli ders olarak almasını istediğiniz 3 ders seçimi yapmanız gerekmektedir. Seçimler arasında diğer seçeneğini seçtiğinizde o ders için ders adı girişi yapmalısınız.

NOT: Öğrenci bilgilerini eksiksiz ve doğru girmeniz önemlidir. Her öğrenci için sadece 1 defa seçim yapılmaktadır.

Sevgili Velilerimiz

NOT: Öğrenci bilgilerini eksiksiz ve doğru girmeniz önemlidir. Her öğrenci için sadece 1 defa seçim yapılmaktadır.

Ock

5 Ocak Perşembe günü saat 11.00 da Psikolojik Danışman Tuğba ÖZGÜLER tarafından "SİBER ZORBALIĞA KARŞI ÇOCUĞUM YALNIZ DEĞİL" konulu bilgilendirme semineri yapılacaktır. Katılımınızı önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Ara

Rehberlik Servisimiz tarafından 30 Aralık 2022 Cuma günü saat 14.00 da velilerimize yönelik "Çocuk İstismarına Karşı Bilinçli Çocuk Bilinçli Aile" semineri yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir