İSTANBUL / MALTEPE - Feyzullah-Turgay Ciner Ortaokulu

0 216 3520528
Feyzullah Caddesi Çilingir Sk. No1 Maltepe/İstanbul
Vizyon
Yakın çevremizin her türlü eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamak. Özgüvenli, Özsaygılı, ulusal ve evrensel değerlere açık çağdaş karakterli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuz, Çağdaş, Lider, Etkili ve Gurur duyabileceğimiz öğrenciler yetiştiren, ve bütün paydaşların yapabileceğinin en iyisini yapmaya gayret ettiği bir okul olacaktır.Öğrencilerimizin ilgi, istek ve istidatlarına uyumlu üst öğrenim kurumlarına girmelerini sağlamak. Atatürk İlke ve İnkılâplarını ve demokrasiyi benimseyen bir vatandaş olarak mezun etmek.
Başarılar
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonu Merkezi Sınav Sistemi Sonuçlarına Liselere Yerleşen Öğrencilerimiz : (Maltepe Fen Lisesi - 3) (Kartal Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi - 1) (Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi - 1) (Haydarpaşa Lisesi - 1) (Kadıköy Anadolu Lisesi - 2) (Burak Bora Anadolu Lisesi - 2) (Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi - 2) (Kadir Has Anadolu Lisesi - 1) (Kartal Anadolu Lisesi - 2) (Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi 3) (Habire Yahşi Anadolu Lisesi - 1) (Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi - 1) (Anadolu İmam Hatip Lisesi - 4) (Anadolu Lisesi (mahalli) - 132) (Anadolu Meslek Lisesi - 90) (Özel Anadolu Lisesi - 20)
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
09:00-15:30 (Tam Gün Eğitim) 15:40-17:00 (Destekleme ve Yetiştirme Kursları)
İstanbul İl merkezine 30 km Maltepe ilçe merkezine 500 mt
e-twinning (Şehrimizi Bizden Dinle) projemiz aktif olarak devam etmektedir.